زرد شدن برگهای این گیاه میتواند بهخاطر آبیاری زیاد باشد. آبیاری زیاد باعث پوسیدن ریشههای گیاه و در نتیجه ضعف گیاه در جذب انرژی میشود و خودش را با زرد شدن برگها نشان خواهد داد.
آنچه درباره روش نگهداری فیکوس هندی باید بدانید
فهرست مطالب:
مشخصات کلی فیکوس هندی
- نام علمی: Ficus benghalensis
- بومی: جنوب آسیا، هندوستان، پاکستان
- خانواده: انجیران
روش نگهداری از فیکوس هندی
نور مورد نیاز برای نگهداری از فیکوس هندی
فیکوس هندی در طول نگهداری نیاز خاصی به تعویض گلدان ندارد، زیرا این گیاه کمی متراکم شدن در گلدان را دوست دارد، اما اگر احساس میکنید که زمان تعویض گلدان گیاه رسیده است بهتر است این کار را در فصل بهار انجام دهید، بهاینعلت که گیاه در این فصل در قویترین حالت رشد خود است و آسیب کمتری میبیند. برای اینمنظور گلدانی را انتخاب کنید که حدودا یک سایز بزرگتر باشد و از انتقال گیاه به گلدانی بسیار بزرگ خودداری کنید، چراکه گلدانهای بسیار بزرگ آب بیشتری میخواهند و در نتیجه دیرتر هم خشک میشوند و این برای گیاه شما خوب نیست و میتواند باعث پوسیدگی ریشههای آن شود.

هرس کردن
فیکوس هندی خاکی سبک و ارگانیک را دوست دارد که زهکشی خوبی داشته باشد و آب را بهخوبی تخلیه کند. جالب است بدانید افزودن پرلیت به خاک این گیاه هم به تنفس آن کمک میکند و هم باعث میشود خاک به اندازه کافی مرطوب بماند. بنابراین اگر میخواهید شرایط خاک برای نگهداری از فیکوس هندی را به بهترین شکل فراهم کنید، میتوانید به خاک پرلیت نیز اضافه کنید.
کوددهی
برای اینکار بهتر است هر چند وقت یکبار گیاه خود را در برابر نور بچرخانید تا گیاه رشد منظم و یک دستی داشته باشد. همچنین میتوانید با هرس کردن شاخههای بیرون زده یا مرده، گیاه خود را زیباتر و قویتر کنید.